Ga naar de inhoud
Ik zoek

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, bedrijfspand of parkeerplaats of -garage bent u bij Bright Wonen aan het juiste adres.

Kies hieronder waar u naar op zoek bent.

Veelgestelde vragen

Om een sociale huurwoning te krijgen is een inschrijving als woningzoekende nodig. De woningen die te huur zijn, worden aangeboden op de website van Woonnet Rijnmond. Op www.woonnetrijnmond.nl kunt u zich inschrijven als woningzoekende. De kosten van deze inschrijving zijn € 10,- per jaar. U dient elk jaar uw inschrijving zelf te verlengen. Wanneer u ingeschreven bent kunt u reageren op woningen die geadverteerd worden. U kunt reageren op 2 woningen tegelijk. Heeft u een woning gevonden die voor u passend is dan kunt u reageren door onderaan in de advertentie te klikken op 'perfect, deze woning wil ik', "reageren". Wanneer u dit gedaan heeft wordt u op de kandidatenlijst gezet. Afhankelijk van uw positie op deze lijst wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging.

Elke werkdag komt al het nieuwe aanbod (dus ook de woningen) om 20.00 uur op de site van Woonnet Rijnmond.

De woningen in de Maasburg worden voortaan direct aangeboden aan de stichting Oost West Thuis Best en niet langer via Woonnet rijnmond.

 

  • Geen inschrijf- of bemiddelingskosten
  • Geen minimale looptijd van het contract
  • Geen woonpas en inschrijving Woonnet Rijnmond nodig

 

Ja, Bright Wonen verhuurt ook bedrijfsruimtes en winkels. Op http://www.brightwonen.nl/bedrijfsruimte staat het aanbod van bedrijfsruimtes en winkels. In de advertentie leest u de voorwaarden om de bedrijfsruimte of winkel te kunnen huren.

Ja, Bright Wonen verhuurt ook parkeerplaatsen. In sommige gebouwen zijn ook plaatsen beschikbaar voor niet-bewoners. Als bewoners/niet-bewoners hier meer over willen weten kunnen zij contact opnemen met de verhuurmedewerkers/verhuurmakelaars

Geen antwoord op uw vraag?

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Wij helpen u graag verder.