Ga naar de inhoud
Over ons

Een plek waar je je thuis voelt, die bijdraagt aan kwaliteit van leven, daar werken wij elke dag aan! Als woningcorporatie bieden we betaalbare huizen voor mensen met een laag en middeninkomen. We verhuren, onderhouden en ontwikkelen – op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten.


Onze huurders

Ongeveer 90 % van ons woningaanbod is sociale huur, bestemd voor huurders met een bescheiden inkomen. Ook kwetsbare groepen in onze samenleving – zoals mensen met een beperking, ex-daklozen, of statushouders – helpen we aan een huis.

We zorgen voor betaalbare huren en houden rekening met het inkomen van de huurders. Onze bewonerscommissies en huurdersorganisaties adviseren ons over betaalbaarheid, onderhoud en leefbaarheid. We verbeteren voortdurend onze dienstverlening én denken mee met onze huurders. Zo regelen zij steeds meer zelf online via Mijn Bright Wonen.

 

Meer informatie

Onderstaand vindt u ingangen naar alle relevante informatie en zaken omtrent huren en uw woning Toch liever persoonlijk contact met ons? Wij helpen u graag!

Ga hiervoor naar het overzicht met vacatures.

 

Bright Wonen verhuurt woningen in de volgende gemeenten: Rotterdam en Capelle a/d IJssel.

Bright Wonen heeft een bewonersmagazine. Het magazine heet Helder Wonen en we geven het vier keer per jaar uit. U krijgt het blad als huurder van Bright Wonen thuis gestuurd. Ook is het online te bekijken via onze website.

Geen antwoord op uw vraag?

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Wij helpen u graag verder.