Huurdersportaal

Overlast is vervelend. Probeer er samen met uw buren uit te komen. Ga in gesprek vóór uw ergernis te groot wordt. Misschien zijn uw buren zich er helemaal niet van bewust dat u last van hen heeft. Lukt dat niet? Maak er dan hieronder melding van. Bij ernstige overlast of vervuiling, bedreigingen, intimidaties of geweld is het verstandig om ook aangifte te doen bij de politie via 0900 - 8844.

Komt u niet tot een oplossing?
Laat ons dit weten via onderstaande formulier. Let op: Bij ernstige overlast of bedreigingen, intimidaties of geweld is het verstandig om aangifte te doen bij de politie.

Overlastmelding
Contactgegevens

Hieronder vind u de meest gestelde vragen over overlast.

Staat uw antwoord hier niet bij? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Indien u overlast ervaart, dan is het belangrijk dat u eerst zelf met uw buren in gesprek gaat. Door met elkaar in gesprek te gaan, is het in veel gevallen mogelijk er samen al uit te komen. Mocht dat echt niet lukken, dan kunnen wij een bemiddelende rol spelen. Daarvoor is het handig dat u aan ons doorgeeft wat er precies speelt. Dat kunt u doen bij de huismeester.

Bij overlast of ruzie met uw buren is het belangrijk dat u eerst zelf met uw buren in gesprek gaat. Door met elkaar in gesprek te gaan, is het in veel gevallen mogelijk er samen al uit te komen. Mocht dat echt niet lukken, dan kunnen wij een bemiddelende rol spelen. Daarvoor is het handig dat u aan ons doorgeeft wat er precies speelt. Dat kunt u doen via de huismeester of via het klantcontactcentrum. Vervolgens zullen wij dan contact opnemen met u en uw buren.
Er is sprake van overlast als meerdere omwonenden onafhankelijk van elkaar dezelfde overlast ondervinden. De gemelde overlast moet vast te stellen zijn en regelmatig voorkomen. Bespreek eventuele overlast altijd eerst met uw buren. Komt u er niet uit neemt u dan contact op met de huismeester.